blog image

DinStra- Certifierad Master Marketer - Copy

December 13, 20203 min read

Certifierad Master Marketer!

Sedan i juni 2020 har jag lagt en del tid på att fördjupa mina kunskaper inom digital marknadsföring för att ännu bättre kunna hjälpa mina kunder till framgång online. 

Varför? För att jag älskar att lära mig strategier som knyter ihop teknik med människor!

DinStra- Certified Master Marketer, Funnels, Copy& Design

Marknadsföring online handlar så mycket om strategier men den viktigaste delen i marknadsföring är människor.  Allt som säljs online skapas av människor och ska köpas och användas av människor. 

Certified Master Marketer:

🌟 Offer Strategist

🌟 Compelling Copywriter

🌟 Master Funnel builder

Jag gillar verkligen  Funnel Gorgeous för deras humana marknadsföring och unika design som är helt i linje med mina och mitt företags värderingar. Jag har följt Julie Chenell, som är en av ägarna,  sedan 2011 när vi båda skrev artiklar för HubPages, en community för online writers.  Cathy Olson, ägare, är en helt fantastisk designer och marketer, så dessa två tillsammans är en power duo!

Funnel Gorgeous society

Vad ingår i programmet?

DinStra- Certified Master Marketer

Hur går det till?

Varje del innehåller moduler för självstudier, videos, transcripts och läsanvisningar. Delarna innehåller också minst 2 genomgångar live med Julie Chenell och Cathy Olson samt ett flertal tillfällen med live Q&A där man kan ställa frågor. Till programmet hör även en sluten FaceBook grupp som är en fantastisk grupp med stor erfarenhet och välvilja att dela med sig.

Alla moduler avslutas med en tenta med ca 50 frågor där man behöver klara minst 80 %.

För att bli en Master Marketer krävs även ett praktiskt prov, där våra kunskaper ska visas upp genom att skriva, designa ett erbjudande. Du kan se delar av min säljsida som ingick i testet här. Säljsidan är gjord i Wordpress och visas här som en pdf eftersom jag inte har kvar Wordpress längre. Men det ger en bild av vad som krävs.

Mina bästa Takeaways från programmet

  • Att jag nu har en beprövad och framgångsrik metod att utarbeta erbjudanden för drömkunder. en metod där kunden står helt i fokus. Metoden gör att jag kan känna mig säkrare på att jag skapar något som min drömkund vill ha och behöver.

  • Ett fantastiskt nätverk i Funnel Gorgeous Society! Så många begåvade, kreativa och hjälpsamma människor på en plats är helt ovärdeligt. 

  • Att tvingas göra en tenta i slutet på varje fas ger mig personligen motivation att faktiskt lära mig detta ordentligt. Mina kunskaper testas på realistiska frågeställningar från olika typer av företag online vilket ger en extra säkerhet när jag jobbar med mina kunder. 

  • Att en funnel oftast fungerar om du rättar till rätt saker. Det är viktigt att veta var den felande länken är eller om erbjudandet i sig är hopplöst att sälja. 

  • Design är så mycket mer än bara typsnitt och färger!

Programmet ger mig även så otroligt många idéer för Dinstra. (Som om jag inte hade tillräckligt innan)

Hur kan jag hjälpa dig?

Om du behöver hjälp med något av ovanstående så boka ett första gratis samtal på 20 minuter med mig här!

Under samtalet kommer vi fram till vad du och ditt företag behöver just nu där du är. Du förbinder dig inte till att köpa något alls av mig när du bokar ett första gratis samtal.


Det här programmet är för dig som:

Älskar att jobba online och vill få total strategi och kunskap om hur du skapar erbjudande, bygger funnels och copy &design. Kunskaper som du senare kan använda för att sälja tjänster online.

Gå med i Funnel Gorgeous Society här . (länken är en affiliate länk vilket betyder att jag får en mindre summa betalt för att rekommendera FGS)

Hjälper företagare online att sälja och lansera utan stress. Certifierad Master Marketer: Strategi, Funnels, Copy & Design

Christina Lörnemark

Hjälper företagare online att sälja och lansera utan stress. Certifierad Master Marketer: Strategi, Funnels, Copy & Design

Back to Blog

Upptäck mer

Sociala medier

2024 DINSTRA.com - All Rights Reserved - VILLKOR & INTEGRITETSPOLICY