Om DinStra- Din Strategi Online

Dinstra är ett digitalt företag som har specialiserat sig på att bygga anpassade funnels (säljtrattar) som hjälper företag konvertera online och nå sin inkomstmål

to know is to grow

Ibland tar det bara så lång tid......

När jag som 35-åring gjorde ett komplett karriärbyte så var min dröm att jobba med datavetenskap och digitala verktyg. Men av någon anledning tyckte jag att jag var för gammal för att passa in där.

Så jag gör det nu istället.

Och jag passar in perfekt! Att jobba online ger mig allt det som jag älskar.

Att kombinera teknik, strategi, system med mänskligt beteende är bara så roligt!

Human marknadsföring......är att sälja med kundens upplevelse i centrum,

och nu hjälper jag kreativa företagare, precis som du att sälja online och få ditt företag att växa. Mitt mål är att du får fler kunder som stannar kvar eller kommer tillbaka.

Har du också en massa tankar, halvfärdiga och färdiga erbjudanden som du kan omvandla till erbjuda som säljer online?

När du får en kombination av erbjudande och verktyg för att sälja som passar just dig och ditt företag så blir allt så mycket enklare.

DinStra är företaget som hjälper dig att sälja ett oemotståndligt erbjudande med rätt verktyg.

Vi har nog alla blivit inspirerade av andras framgångar och tänkt att: det där måste jag också göra! Som företagare online är det lätt att få hur många ideér som helst. Det är ju en bra sak men det kan också medföra att du lägger tid på fel saker, att du försöker sälja ett erbjudande till ett pris som inte funkar eller att du sliter med att sälja ett erbjudande med en funnel som har små chanser att funka för den typen av erbjudande.

Om du, som jag, egentligen inte gillar att synas så mycket så vet jag av egen erfarenhet att det är så mycket lättare att vilja synas och att sälja med självklarhet om du har ett erbjudande som du är stolt över och när du har verktyg som underlättar din vardag.

Det började i min pappas affär...

I källaren i det hus där jag växte upp fanns min pappas Radio & TV Affär. Och där fanns inte bara radio och tv, där fanns även skivspelare, bandspelare, högtalare och andra prylar som har med ljud och bild att göra. Och där fanns förstås LP-skivor, kassettband och senare CD-skivor.

Jag minns känslan att gå ner i affären, att vara där med pappa som kunde laga allting och som visste hur allt fungerade, och spänningen i att få titta på alla de nya grejer som kom in, ta in hur snygga de var. Jag kan fortfarande minnas doften av elektronik och lödtråd och glädjen i att få lära mig nytt och testa ljud mm.

Det var något speciellt med all fantastisk teknik som gjorde livet roligare och som kunde ta mig med till platser jag annars aldrig hade sett. Man kan nog säga att jag blev van med att alltid ha det nyaste, att ha det bästa när det gäller elektroniska varor och det intresset har följt med mig hela livet.

För mig är teknik en hjälp som gör att saker kan utföras bättre och snabbare. Som du kan förstå är jag en "tekniknörd" och när jag fick min första dator så öppnades en helt ny värld som jag verkligen älskar.

Att ständigt få lära mig nya saker i den snabba digitala världen är himmelriket för mig. Och när jag kan kombinera det med mitt intresse för människor och mänskligt beteende, att jag är en skrivande människa och gillar digital design, så kan det bara inte bli bättre.

Certifierad Master Marketer genom

Funnel Gorgeous

Jag kombinerar teknik (funnels, automationer) med copy och design som speglar ditt företag och din personlighet.

Så att du konverterar dina drömkunder.

EFFEKTIVA STRATEGIER FÖR ONLINE MARKETING + FUNNELS

Dags att använda verktygen online tillsammans!

1.

STRATEGISK MARKNADSFÖRING

Dina erbjudande säljs bäst om de bildar en naturlig väg för din kund att följa i ditt företag och med priser som ger logiska steg mot din kunds drömmar.

2.

COPY & DESIGN

Genomtänkt copy som gör intryck, attraherar och repellerar + design som framhäver och förstärker din copy blir magi!

3.

FUNNELS & ERBJUDANDEN

Du behöver använda den typ av funnel som bäst visar upp din tjänst eller erbjudande för dina drömkunder. Inte för komplicerad och inte för enkel för det du säljer. Du behöver en perfect match!.

Är du redo för fler kunder i ditt företag?

Börja med min checklista: 10 viktiga ingredienser för din nästa lead magnet!

Upptäck mer

Sociala medier

2024 DINSTRA.com - All Rights Reserved - VILLKOR & INTEGRITETSPOLICY